Drie redenen om nu ether te kopen

Brabant Enveloppen  » All »  Drie redenen om nu ether te kopen
0 Comments

Drie redenen om nu ether te kopen

Er zijn echt nogal wat dwingende redenen om ethers te kopen, de # 2 digitale valuta per marktkapitalisatie. Vergeet de prijs van eth in vergelijking met bitcoins. Overweeg in plaats daarvan de basis. Als je de beste nieuwe crypto's en ICO's hebt gezien, heb je ook je aandacht op ether gericht.

koop ether

Een reden om ether te kopen is omdat het een protocol is, geen aandeel, handelsartikel of bedrijf ether kopen etos. Een slim bedrijf zal besluiten om een heel platform bovenop etherisch te bouwen en vervolgens een manier vinden om hiervan te profiteren. In tegenstelling tot andere aandelen en tokens die een vooraf bepaalde reeks onderliggende problemen hebben die moeten worden opgelost, gaat etherisch niet over het oplossen van één probleem of het stellen van één vraag. Het gaat erom iets te doen waarmee je zelf geld kunt verdienen. Daarom zal een bedrijf dat besluit ether te kopen, een bedrijf zijn dat een of meer complexe problemen voor zijn klanten en platformmakers gaat oplossen.

Een andere reden om ether te kopen is omdat ether veel meer is dan alleen een digitale valuta. Zie je, slimme ontwikkelaars hebben al ontdekt dat de ether veel voordelen heeft ten opzichte van andere valuta, met name privacy. De ontwikkelaars die aan de projecten van de gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) werken, bouwen een systeem dat ether gebruikt als brandstof voor een gedistribueerd grootboek. Dit is slechts één applicatie, maar het is er een die al in het echte leven wordt gebruikt. Als het succes van het DAO-project blijft groeien en er meer slimme ontwikkelaars bij betrokken worden, dan is het niet te voorspellen wat we nog meer zullen zien. Maar voor nu lijkt het erop dat ether een leider gaat worden in de wereld van blockchains.

Voor meer informatie zie: https://bitcoinmeester.nl/