3 handige tips om foto's om te zetten in geweldige gifs

Brabant Enveloppen  » Dienstverlening »  3 handige tips om foto's om te zetten in geweldige gifs
0 Comments

3 handige tips om foto's om te zetten in geweldige gifs

Als je een grote GIF-fan bent, maak dan GIF's met je foto's en deel ze met familie en vrienden op internet. Maar niet elke afzonderlijke foto kan worden omgezet in een GIF, dus hier zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden als u foto's naar GIF's wilt converteren. Deze tips zouden u moeten helpen uw foto's om te zetten in een indrukwekkende galerij.

maak gifs

– Het eerste dat u hoeft te doen, is een foto vinden die u naar gif-bestanden wilt converteren. Er zijn veel online websites die verschillende soorten fotobewerkingsprogramma's aanbieden, maar de beste voor dit doel is Adobe Photoshop nuttige informatie op deze site. Je kunt gemakkelijk leren om gifs te maken met dit geweldige grafische ontwerpprogramma. Het belangrijkste is dat mensen hebben geprobeerd het GIF-bestandsformaat aan te passen, maar dat is uiteindelijk niet gelukt.

– Nu moet je gewoon een beetje creatief zijn en een site vinden waar je je originele afbeeldingen kunt uploaden en opslaan als een Gif. Je kunt ook andere softwarepakketten voor beeldbewerking gebruiken om coole geanimeerde GIF's of een video-animatie te maken. Het is echter niet nodig om uw grafische ontwerpvaardigheden professioneel te hebben voor deze baan. Het enige dat u nodig hebt, is een grafische kaart van goede kwaliteit, een computer, een internetverbinding en u kunt aan de slag. Het enige wat u hoeft te doen is uw foto aan te klikken en op te slaan op een internetwebsite en uw schattige kleine animaties zijn binnen de kortste keren voor u beschikbaar!

Meer informatie: Socialgifjes